Malerfirma i Storkøbenhavn – nye farver og nyt liv

Trænger stuen til en genopfriskning eller skal der nyt liv i køkken og badeværelse?Vi har sat vores aftryk på stribevis af hjem, lejligheder og erhvervslokaler i hele Storkøbenhavn og har også erfaringen og mandskabet der kan gøre en forskel for dig. Hos os får du altid en fast pris på opgaven, så det eneste der kan overraske er det positive slutresultat. Ønsker du råd og vejledning til, hvordan du griber dit malerprojekt an, så kontakt en af vores malermestre på tlf. 60 15 02 66 og få svar på, hvordan du får den optimale løsning første gang. Vi glæder os til at høre fra dig.

Maler til indvendig renovering

Vi udfører indvendig renoverings- og malerarbejde for både private hjem og erhvervslivet i hele Købehavn. Med base i Bagsværd kan vi besigtige og levere tilbud indenfor 1-2 hverdage. Vores opgaver dækker over en bred farvepalette og indebærer bl.a:

  • Maling af loft og væg
  • Opsætning af tapet, væv og filt
  • Spartling af gips (væg + loft)
  • Maling og lakering af døre, karme og lister
  • Maling og lakering af skabe og låger
  • Vådrumsbelægninger (membraner)

Uanset om der skal males et helt lejlighedskompleks eller blot et enkelt værelse, så er vi klar til at svinge penslen. Hos os er alle kunder lige vigtige og vi har personel og materiel til både de mindre renoveringsopgaver og de større totalløsninger og byggeentrepriser.

Maling af flyttelejligheder

Vi har et tæt samarbejde med en række ejerforeninger, boligselskaber samt private udlejere, hvor vi sikrer en nem og hurtig overgang mellem nye lejere. Vi har i flere år varetaget renoveringen af lejligheder ved ind- og fraflytning og ved hvad der skal til for, at en lejlighed fremstår lækker og indbydende. Vi inspicerer alle lejligheder før vi går i gang og rapporterer behovet, så der ikke udføres overflødigt malerarbejde. På den måde kan vi sikre en skarp og individuel pris for gang til gang.

Kontakt os i dag

Har du et spørgsmål til dit kommende malerprojekt eller ønsker du et tilbud.

Kontakt os på tlf. 60 15 02 66

Eller udfyld kontaktformularen i højre side. Uanset behov så har vi en pensel til hver en opgave og hver en afkrog.