Indvendig malerarbejde

Professionel og pålidelig maler til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland

Få et uforpligtende tilbud – ring eller skriv til os i dag!

Malerfirma i København – nye farver og nyt liv

Trænger stuen til en genopfriskning eller skal der nyt liv i køkken, badeværelse eller børneværelset? Vi har sat vores aftryk på stribevis af hjem, lejligheder og erhvervslokaler i hele København og har også erfaringen og mandskabet, der kan gøre en forskel for dig. Uanset om du skal have en ny farve på væggen eller har fundet et flot tapet, er vi klar til at løse opgaven. Hos os får du altid en fast pris på opgaven, så det eneste der kan overraske er det positive slutresultat.

Ønsker du råd og vejledning til, hvordan du griber dit malerprojekt an, så kontakt vores malermester på tlf. 60 15 02 66 og få svar på, hvordan du får den optimale løsning første gang. Vi glæder os til at høre fra dig.

Maler til indvendig renovering

Vi udfører indvendig renoverings- og malerarbejde for både private hjem og erhvervslivet i hele Købehavn. Vi har et tæt samarbejde med murerfirmaer og snedkerfirmaer, som træder til, når opgaven kræver det. Med base i Bagsværd kan vi besigtige og levere tilbud indenfor 1-2 hverdage. Vores opgaver dækker over en bred farvepalette og indebærer bl.a.:

Maling af loft og væg

Opsætning af tapet, væv og filt

Spartling af gips (væg + loft)

Maling og lakering af døre, karme og lister

Maling og lakering af skabe og låger

Vådrumsbelægninger (membraner)

Uanset om der skal males et helt lejlighedskompleks eller blot et enkelt værelse, så er vi klar til at svinge penslen. Hos os er alle kunder lige vigtige og vi har personel og materiel til både de mindre renoveringsopgaver og de større totalløsninger og byggeentrepriser.

Maling af flyttelejligheder

Vi har et tæt samarbejde med en række ejerforeninger, boligselskaber samt private udlejere, hvor vi sikrer en nem og hurtig overgang mellem nye lejere. Vi har i flere år varetaget renoveringen af lejligheder ved ind- og fraflytning og ved hvad der skal til for, at en lejlighed fremstår lækker og indbydende. Vi inspicerer alle lejligheder før vi går i gang og rapporterer behovet, så der ikke udføres overflødigt malerarbejde. På den måde kan vi sikre en skarp og individuel pris for gang til gang. Læs også om maling af lejlighed pris her på siden.