Hvad koster det at male en lejlighed

Professionel og pålidelig maler til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland

Få et tilbud

Vi vender tilbage inden for 48 timer

Hvad koster det at male en lejlighed – Få svaret her

Hvad koster det at male en lejlighed? Og bør man få en professionel til at gøre det? Dette er spørgsmål, som vi ofte støder på. Hos JP Malerfirma er vi eksperter indenfor malerarbejde, hvor du altid kan forvente et professionelt og gennemarbejdet resultat.

Vores anmeldelser

Vi får 5 stjerner fra vores kunder

★★★★★

Hvad koster det at male en 2-værelses lejlighed?

I gennemsnittet skal du forvente at betale mellem 140-160 kr. pr. m2 gulvareal af din lejlighed. Når du undersøger, hvad det koster at male en lejlighed, kan du derfor tage dit gulvareal og gange det med en pris på 140-160 kr. Har du derfor en 2-værelses lejlighed på 60 kvadratmeter, kan du forvente at komme af med mellem 8.400 kr. og 9.600 kr. for maling af loft og væg.

Dog er det meget forskelligt, hvor meget firmaer tager for malerarbejde. Hos JP Malerfirma tilbyder vi altid et uforpligtende tilbud på dit projekt inden opstart. Vi kan både hjælpe med indvendig og udvendig malerarbejde samt maling af trappeopgang.

Lejlighedsstørrelse:

Priser fra:

  • 1. værelses lejlighed 4.500kr.
  • 2. værelses lejlighed 9.000kr.
  • 3. værelses lejlighed 12.750kr.
  • 4. værelses lejlighed 15.000kr.
  • 5. værelses lejlighed 19.500kr.

Ingen opgaver er for store til os

Uanset om du skal have malet hele lejlighedskomplekset eller blot et enkelt værelse, står vi klar til at hjælpe dig. Resultatet af et godt malerarbejde er tydeligt, og samtidig slipper du for at bruge tid på det.

Det kan hurtigt blive et dyrt projekt i både tid og materialer, hvis man selv kaster sig ud i det. Det gælder om at vælge maling af høj kvalitet, da kvaliteten af malingen afspejles i resultatet. Hos JP Malerfirma bruger vi altid maling af god kvalitet og vores højeste prioritet er at sørge for, at vores resultater efterlader vores kunder glade og tilfredse.

Hvad koster det at male en lejlighed ved fraflytning?

Bor du i en lejebolig, som du skal flytte fra, er det et krav hos de fleste udlejere, at malerarbejdet er klaret. Mange vælger derfor at undersøge, hvad det koster at male en lejlighed ved fraflytning, da det kan være vigtigt, at der efterlades et godt resultat.

Hvis ikke udlejer er tilfreds med malerarbejdet, kan de tage penge fra det depositum, du har lagt i lejligheden. Mange gange kan det derfor godt betale sig at få en professionel maler til at male lejligheden, når du skal flytte. På den måde sikrer du, at det lever op til kravene, og du slipper for at skulle stå med et malerprojekt midt i din flytning.

Se også: Maler til erhverv og entrepriser

Altid skarpt tilbud

Få et godt tilbud – helt uforpligtende!

Vil du have et godt tilbud fra en dygtig maler?
Skal hjemmet, kontoret, butikken eller virksomhedens facade genopfriskes, så står vi klar med et godt tilbud til alle typer maleropgaver.

Vi er en kvalitetssikret virksomhed med troværdige og prisdygtige malere, som sørger for at prisen forenes med alle tænkelige standarder indenfor miljø, klima og komfort.

Vores tilbud er gratis og vores malerarbejde er alle pengene værd.

Få et tilbud

Vi vender tilbage inden for 48 timer