Pris på maler? – Få en skarp pris på din maleropgave

Få et tilbud der matcher dit behov

Hos os får du altid et skarpt tilbud og en fast lav pris på din opgave. Vi foretrækker at komme ud på stedet og gå i dialog med husejeren inden vi giver et tilbud, men hvis du ønsker det eller omstændighederne kræver det, så giver vi gerne et overslag per telefon. Jo mere information om både dine ønsker og malerprojektets nuværende forfatning, jo skarpere og mere nøjagtig pris kan vi give dig.

Vi giver tilbud på følgende typer malerarbejde

  • Maling af loft, væg og gulv
  • Opsætning af filt, væv og tapet
  • Maling af døre, vinduer, karme og lister
  • Spartling og renovering af overflader
  • Maling af træ-, sten- og pudsede facader
  • Maling af altaner, terrasser, carporte, garager, udestuer mm.

Vi er desuden specialist i epoxygulve og -belægninger, hvor vi kan garantere en af landets laveste priser uden at gå på kompromis med slutresultatet og din tilfredshed.

Få besøg af en maler

Få besøg af en vores malere og få et gratis og uforpligtende tilbud på skrift. Du kan også beskrive opgaven per telefon eller via kontaktformularen, så vi har de bedste forudsætninger for at give dig det bedste tilbud. Vi står altid klar med rådgivning om alt fra valg af materialer, udførelse af opgave og hvordan I opnår et flot og langtidsholdbart resultat.
Vi leverer tilbud på malerarbejde i København, KBH N, Frederiksberg, Amager, Birkerød, Hillerød, Hørsholm, Lyngby, Gentofte, Bagsværd, Herlev, Søborg, Gladsaxe, Værløse, Farum, Allerød, Brønshøj samt i resten af Storkøbenhavn og Østsjælland.

Tilbud på maler til erhverv

Skal kontoret, butikken eller virksomhedens facade genopfriskes, så står vi klar med et godt tilbud til alle typer erhvervsopgaver. Vi er en kvalitetssikret virksomhed med troværdige og prisdygtige malere, som sørger for at prisen forenes med alle tænkelige standarder indenfor miljø, klima og komfort.

Vores tilbud er gratis, men vores malerarbejde er alle pengene værd.