Tilbud

Professionel og pålidelig maler til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland

Få et uforpligtende tilbud – ring eller skriv til os i dag!

Pris på maler? Få en skarp pris på din maleropgave

Hos os får du altid et skarpt tilbud og en fast lav pris på din opgave.

Vi foretrækker at komme ud på stedet og tage en snak med dig inden vi giver et tilbud, men hvis du ønsker det eller omstændighederne kræver det, så giver vi gerne et overslag per telefon.

Jo mere information om både dine ønsker og malerprojektets nuværende forfatning, jo skarpere og mere nøjagtig pris kan vi give dig.

Få besøg af en maler

Få besøg af en vores malere og få et gratis og uforpligtende tilbud på skrift. Du kan også beskrive opgaven per telefon eller via kontaktformularen, så vi har de bedste forudsætninger for at give dig det bedste tilbud. Vi står altid klar med rådgivning om alt fra valg af materialer, udførelse af opgave og hvordan I opnår et flot og langtidsholdbart resultat.

Vi leverer tilbud på malerarbejde i København, KBH N, Frederiksberg, Amager, Birkerød, Hillerød, Hørsholm, Lyngby, Gentofte, Bagsværd, Herlev, Søborg, Gladsaxe, Værløse, Farum, Allerød, Brønshøj samt i resten af Storkøbenhavn og Østsjælland.

Vi giver tilbud på følgende typer malerarbejde

Maling af loft, væg og gulv

Opsætning af filt, væv og tapet

Maling af døre, vinduer, karme og lister

Spartling og renovering af overflader

Maling af træ-, sten- og pudsede facader

Maling af altaner, terrasser, carporte, garager, udestuer mm.

Vi er desuden specialist i epoxygulve og -belægninger, hvor vi kan garantere en af landets laveste priser uden at gå på kompromis med slutresultatet og din tilfredshed.