Maling af trappeopgange

– for erhverv og udlejningsejendomme

Trænger trappeopgangen til en hurtig overhaling, så den afspejler jeres øvrige standard? Eller ønsker I et godt tilbud på en totalløsning, som inkluderer nedtagning af gammelt tapet og maling, spartling, nytapetsering og maling, så trappeopgangen fremstår som ny? Så kontakt JP Malerfirma og få en seriøs samarbejdspartner, som leverer gennemført malerarbejde til en attraktiv pris – som vi insisterer på og som I fortjener. Vi har en lang referenceliste af tilfredse erhvervskunder, som anvender vores malerservices til alt fra erhvervsejendomme, bolig- og ejerforeninger, udlejningsejendomme samt offentlige byggerier. Uanset hvilke hvilke udfordringer I har med trapper eller trappeopgange, så har vi mandskabet, ekspertisen og prisen der matcher behovet.

Hos JP Malerfirma kan vi tilbyde et team af faglærte og dedikerede erhvervsmalere, som har erfaring med alt fra mindre renoveringsopgaver til større totalløsninger. Hos os er alle kunder og samarbejdspartnere lige vigtige, så vi garanterer solidt håndværk og et flot slutresultat som forener kvalitet og økonomi.
Kontakt os på telefon 60 15 02 66 eller via kontaktformularen og få en professionel malers vurdering af dit næste malerprojekt. Vi har den rette know-how, som sikrer et stykke arbejde der overstiger jeres forventninger – både hvad angår kvalitet og pris.

Trappeopgange i bolig- og ejerforeninger
Har I besluttet, at den slidte og trætte trappeopgang skal renoveres, så er vi behjælpelige med rådgivning både før, under og efter udført arbejde, så I får lige præcis den løsning og præcis som matcher jeres behov. Med base i Bagsværd så kan vi komme ud og besigtige opgaven og aflevere et uforpligtende tilbud indenfor 1-2 hverdage. Vi værdsætter god dialog med bygningsansvarlige og beboerrepræsentanter, så arbejdet udføres efter jeres ønsker og præmisser.

Vi hjælper med:

  • Rådgivning om materialer og udførelse
  • Nedtagning og bortskaffelse af tapetaffald
  • Spartling og renovering af overflader
  • Opsætning af tapet og maling
  • Nedslibning og maling af gelændre
  • Lakering af trægulve eller nyt linoleum
  • Detaljeret malerarbejde ved sprosser mm.
  • Komplet renovering af trappeopgang og fællesarealer

JP Malerfirma har tæt samarbejde med en række ejerforeninger, boligselskaber samt private udlejere og varetager renovering af trappeopgange i hele København og Nordsjælland.

Kontakt JP Malerfirma
Kontakt en af vores faglærte malermestre og få en uforpligtende snak om jeres forestående renovering af trapper og trappeopgang. Vi har erfaringen der skal til for at sikre en løsning, hvor der er sammenhæng mellem forventningerne og økonomien. Ring på tlf. 60 15 02 66 eller kontakt os via kontaktformularen – vi glæder os til at høre fra dig.