Maler til erhverv og entrepriser

Veludført malerarbejde, attraktive priser og overholdte aftaler. Disse tre parametre gør JP Malerfirma til en foretrukken samarbejdspartner for erhvervslivet, når pris og godt håndværk skal gå op i en højere enhed. Vi har et bredt samarbejde med lokale arkitekter, bygherrer, ingeniører og entreprenører i København og Nordsjælland og kender fordelene ved et gensidigt trygt og konstruktivt samarbejde. Vi er vant til at arbejde med professionelle og kan projektere alt fra entrepriser til underleverandør for tømrerfirmaer og øvrige håndværkervirksomheder. Vi sørger for, at vægge, lofter og de ydre rammer matcher resten virksomhedens standard.

JP Malerfirma udfører bl.a.:

-Maling af lejligheder og trappeopgange for ejerforeninger og boligselskaber
-Renovering af butiksfacader og kontorlokaler
-Ind- og fraflytning i virksomhedslokaler
-Renovering af flyttelejligheder for udlejningsselskaber
-Malerentrepriser og totalløsninger ved boligbyggeri
-Forsikringsskader og skadesafdækning
-Epoxygulve/-belægninger og vådrumsbelægninger (membraner)

Malerfirma til entrepriser

JP Malerfirma har varetaget en bred vifte af erhvervsentrepriser i hovedstadsområdet. Heriblandt renovering af butikker og kontor-/virksomhedslokaler samt som fast samarbejdspartner for en række institutioner, skoler og offentlige byggerier. Foruden solidt håndværk og faste aftaler, så er du sikret en stærk og fleksibel sparringspartner, som rådgiver og bidrager til en fælles arbejdsproces. Vi har ekspertisen og ved at en tilfreds slutkunde, gør dig til en tilfreds kunde. Når vi kender tidshorisont og tilgængelige ressourcer, så sikrer vi dig et hurtigt resultat med grundig kvalitetssikring.

Tag JP Malerfirma med på råd fra start og få råd og vejledning til en flot og langtidsholdbar løsning. Sammen finder vi det rigtige udtryk til det professionelle erhvervsliv og hjælper med alt fra maling af lofter/vægge, nedtagning og opsætning af tapet, filt og væv, udvendig renovering af facader og træværk samt en lang række øvrige opgaver. Dit behov for malerarbejde, er vores ekspertise.

Kontakt JP Malerfirma

Ønsker du et uforpligtende tilbud til en forestående maleropgave.

Kontakt os på tlf. 60 15 02 66

Eller udfyld kontaktformularen i højre side. Vi glæder os til at høre fra dig og at bevise vores værd som din foretrukne samarbejdspartner ved malerarbejde.