Bekæmpelse af skimmelsvamp i København og omegn

Hos JP Malerfirma behandler og forebygger vi skimmelsvamp. Vedvarende fugtdannelse, dårlig ventilation, lav stuetemperatur eller sjusket isoleringsarbejde er typiske syndere ved skimmelangreb, som kan forårsage dårligt indeklima og i sidste ende helbredsproblemer såsom hoste, dårlig vejrtrækning, sygdom o.lign. Men skaden kan afværges hvis problemet håndteres korrekt og rettidigt. Opdager du skimmelsvamp i hjemmet, så kan JP Malerfirma hjælpe dig med at fjerne den, inden problemet breder sig og et større renoveringsarbejde bliver nødvendigt.

Har du skimmelsvamp?

Kløe i næsen og røde øjne er de bedste indikatorer for, at der er noget uønsket i luften. Hos JP Malerfirma anbefaler vi, at få foretaget en Mycometer-test eller luftmåling for at konstatere skimmelsvamp, den konkrete virus og ikke mindst, hvor mange rum der er påvirket. Har du brug for hjælp til at identificere og lokalisere eventuel skimmesvamp, så kontakt os på tlf. 60 15 02 66 og vi vil hjælpe dig hurtigst muligt.

Hvordan fjerner man skimmelsvamp?

Skimmelsvamp kan bekæmpes på mange måder, men hos JP Malerfirma fjerner vi forudsætningerne for at skimmelsvampen trives at behandle/bekæmpe og forebygge. Med grundig rengøring af det udsatte område samt korrekt behandling med grundig og beskyttelse, så modvirkes dannelsen af alle typer svampeangreb. Til skimmelfølsomme vægge såsom ydermure, gipsvægge og i vådrum eller til rum og lokaler, som anvendes af børn og allergikere, tilbyder vi en nyudviklet indendørs vægmaling som fjerner betingelserne for skimmelvækst.

Vi behandler og forebygger skimmelsvamp i:

-Stue og (børne)værelse i private hjem
-Kontor, butikker og erhverv/industri
-Offentlige institutioner som skole og fritidsordninger
-Boligselskaber og ejerforeninger

Kontakt JP Malerfirma

Har du et akut problem med skimmelsvamp, så kontakt JP Malerfirma og få en professionels syn på sagen. Uanset hvordan dit problem med skimmelsvamp udvikler sig, så har vi ekspertisen der kan hjælpe dig trygt videre og sikre dig korrekt bekæmpelse og forebyggelse.

Ring til os på tlf. 60 15 02 66

Eller udfyld kontaktformularen i højre side. Vi glæder os til at høre fra dig.