Maler til facade og udvendig malerarbejde

Er den pudsede facade træt og grå eller kræver husets træfacade konstant vedligehold? Vi genopfrisker husets facade, så det ser ud som nyt og med et langtidsholdbart resultat, som forlænger husets og facadens levetid. Udvendige maleropgaver og specielt husfacader kræver den rette behandling, hvis ansigtet udadtil skal blive og forblive, som du ønsker. Vejr, vind, sol, sne og frost stiller krav til både materialer, beskyttelse og efterbehandling for at opnå det optimale resultat. Kontakt os inden du går i gang og få råd og vejledning fra en erfaren malermester, som ved hvad der skal til, for at sikre en smuk og velholdt facade. Der er penge at spare og et flot resultat i sigte, ved at gøre det rigtigt første gang.

Maling af facade og udvendig renovering

  • Renovering af træ-, sten og pudsede facader.
  • Genopfriskning af gavle og udhæng.
  • Maling af vinduer, døre, altaner og terrasser.
  • Maling af carporte, garager, udestuer mm.

Renovering og totalløsninger

Her får du både solidt håndværk og en seriøs sparringspartner. Vi løser både mindre renoveringsopgaver for private husejere samt projekterer større entrepriseopgaver for erhvervslivet, hvor vi ofte fungerer som underleverandør for bygherrer. Uanset behov – stort som småt – så sikrer vi, at du får lige nøjagtig den ekspertise og løsning, som der er behov for. Hos os er alle kunder lige vigtige uanset om opgaven er lille eller stor. Vi har malet stribevis af facader i hele Købehavn og Nordsjælland og sørger altid for at ønsker og pris afspejles i slutresultatet.

Det kan du forvente

Hos os får du garanti for en langtidsholdbar facaderenovering uden krakellering og afskalning. Med den rette overfladebehandling og grunding får facaden en robust beskyttelse, som kan klare belastningen fra klimaet og omgivelserne. Hvad enten du skal i gang eller skal hjælpes videre med et udvendigt malerprojekt, så kan vi tilbyde hjælp med alt fra behandlede til ubehandlede overflader samt valg af korrekte materialer og udførelse.

Kontakt os

Kontakt en af vores faglærte malermestre og få en uforpligtende snak om din forestående maleropgave. Vi har erfaringen der skal til for at sikre en løsning, hvor der er sammenhæng mellem forventningerne og økonomien.

Ring på tlf. 60 15 02 66

Eller kontakt os via mail – vi glæder os til at høre fra dig.