Epoxy

Professionel og pålidelig maler til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland

Få et uforpligtende tilbud – ring eller skriv til os i dag!

Maling med Epoxy – slidstærke overflader der holder

Ønsker du et gulv, som er nemt at rengøre og vedligeholde og som samtidig er slidstærkt, så ønsker du et epoxygulv. Påfør epoxymalingen på beton, cement, trægulv eller fliser og få en overflade der holder. Behandlingens mange fordele gør epoxy populært i både det private hjem og til erhverv/industri, hvor der ønskes høj modstandsdygtighed (slag, stød mm.), højt hygiejneniveau og vandtæthed. Kontakt JP Malerfirma på tlf. 60 15 02 66 og hør nærmere om dine muligheder for at få et flot, slidstærkt og rengøringsvenligt epoxygulv.

Hos JP Malerfirma har vi i en årrække leveret overfladebehandlinger med epoxymaling til erhvervslivet og industrien med fokus på sikkerhed i arbejdsmiljøet og høje krav til hygiejneniveauet. Det har resulteret i en lang referenceliste af tilfredse erhvervskunder indenfor detailbranchen, virksomheder, restauranter samt fabrikshaller (automekanikere, produktion, lagre mm.)

I de senere år er epoxy tilmed blevet populært hos private boligejere, da nye materialer giver mulighed for at kombinere kvaliteterne ved et epoxygulv med et flot og unikt look. Hos JP Malerfirma hjælper vi med at blande epoxymalingen i den farve som matcher lige præcis jeres hjem – uden at gå på kompromis med hverken slidstyrke eller holdbarhed. Epoxygulve er særligt velegnet til vådrum som badeværelse, bryggers samt køkken og kælder. Uanset jeres udfordring så har vi ekspertisen og prisen der passer til behovet.

Trappeopgange i bolig- og ejerforeninger

Har I besluttet, at den slidte og trætte trappeopgang skal renoveres, så er vi behjælpelige med rådgivning både før, under og efter udført arbejde, så I får lige præcis den løsning og præcis som matcher jeres behov.

Med base i Bagsværd så kan vi komme ud og besigtige opgaven og aflevere et uforpligtende tilbud indenfor 1-2 hverdage. Vi værdsætter god dialog med bygningsansvarlige og beboerrepræsentanter, så arbejdet udføres efter jeres ønsker og præmisser.

Vi hjælper med:

Rådgivning om materialer og udførelse

Nedtagning og bortskaffelse af tapetaffald

Spartling og renovering af overflader

Opsætning af tapet og maling

Nedslibning og maling af gelændre

Lakering af trægulve eller nyt linoleum

Detaljeret malerarbejde ved sprosser m.m.

Komplet renovering af trappeopgang og fællesarealer

JP Malerfirma har tæt samarbejde med en række ejerforeninger, boligselskaber samt private udlejere og varetager renovering af trappeopgange i hele København og Nordsjælland.