Maling med epoxy

– slidstærke overflader der holder

Ønsker du et gulv, som er nemt at rengøre og vedligeholde og som samtidig er slidstærkt, så ønsker du et epoxygulv. Påfør epoxymalingen på beton, cement, trægulv eller fliser og få en overflade der holder. Behandlingens mange fordele gør epoxy populært i både det private hjem og til erhverv/industri, hvor der ønskes høj modstandsdygtighed (slag, stød mm.), højt hygiejneniveau og vandtæthed. Kontakt JP Malerfirma på tlf. 60 15 02 66 og hør nærmere om dine muligheder for at få et flot, slidstærkt og rengøringsvenligt epoxygulv.

Hos JP Malerfirma har vi i en årrække leveret overfladebehandlinger med epoxymaling til erhvervslivet og industrien med fokus på sikkerhed i arbejdsmiljøet og høje krav til hygiejneniveauet. Det har resulteret i en lang referenceliste af tilfredse erhvervskunder indenfor detailbranchen, virksomheder, restauranter samt fabrikshaller (automekanikere, produktion, lagre mm.)

I de senere år er epoxy tilmed blevet populært hos private boligejere, da nye materialer giver mulighed for at kombinere kvaliteterne ved et epoxygulv med et flot og unikt look. Hos JP Malerfirma hjælper vi med at blande epoxymalingen i den farve som matcher lige præcis jeres hjem – uden at gå på kompromis med hverken slidstyrke eller holdbarhed. Epoxygulve er særligt velegnet til vådrum som badeværelse, bryggers samt køkken og kælder. Uanset jeres udfordring så har vi ekspertisen og prisen der passer til behovet.

Fordele ved epoxygulve:

  • Kan anvendes på beton, cement, fliser, træ mm.
  • Males direkte ovenpå rengjorte overflader
  • Slidstærkt, langtidsholdbart og modstandsdygtigt
  • Højt hygiejneniveau
  • Unikt look med tilpasset farve
  • Ingen giftige dampe
  • Tørrer hurtigt

JP Malerfirma anvender udelukkende kvalitetstestet og miljøgodkendt epoxymaling. Kontakt en af vores malermestre og hør nærmere om fordelene ved epoxymaling og hvordan I kan opnå slidstærke gulve og overflader.

Professionel fagmand for et professionelt resultat
Uanset om I ønsker epoxybelægning på trapper, gulve eller større arealer i industrien, hvor der ønskes et skridsikkert underlag, så kræver behandlingen den rette ekspertise og know-how for at opnå den ønskede effekt. Tag JP Malerfirma med på råd fra start og få en håndværker og sparringspartner, som kan hjælpe både før, under og efter arbejdsforløbet. Vores team af faglærte malere har erfaring med mindre epoxyopgaver i det private hjem samt større totalløsninger i industrien. Uanset opgavens større så garanterer vi solidt håndværk og et flot slutresultat som forener kvalitet og økonomi – hver gang!

Kontakt JP Malerfirma
Kontakt en af vores faglærte malermestre og få en uforpligtende snak om fordelene ved epoxymaling. Vi har erfaringen der skal til for at sikre en løsning, hvor der er sammenhæng mellem forventningerne og økonomien. Ring på tlf. 60 15 02 66 eller kontakt os via kontaktformularen – vi glæder os til at høre fra dig.