Maler Lyngby

Professionel og pålidelig maler til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland

Få et uforpligtende tilbud – ring eller skriv til os i dag!

Maler Lyngby – veludført og prisvenligt malerarbejde

Vores maler i Lyngby udfører alle opgaver inden for malerfaget – store som små, udvendige som indvendige. Vi hjælper både i private hjem og hos virksomheder med at give nyt liv gennem æstetisk og kvalitetsbevidst malerarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe dig.

maler-hilleroed
maler-hilleroed

En maler i Lyngby til store og små opgaver

En frisk omgang maling kan gøre en stor forskel, og særligt hvis den bliver udført at professionelle malere, der kan deres håndværk. Vores dedikerede team udfører alle slags opgaver inden for malerarbejde, og intet er for stort eller småt til os.

Udvendigt maler vi alt fra husfacader og terasser til carporte, garager, udestuer, altaner, vinduer, døre og meget andet. Indvendigt udfører vi også enhver opgave, og uanset om du skal have malet væggen en ny farve eller fundet et iøjnefaldende tapet, står vi klar til at hjælpe og rådgive.

Vi klarer desuden trappeopgange, butiksfacader eller hjælper ved ind- og fraflytning i virksomhedslokaler, og vi behandler og bekæmper skimmelsvamp hos både private og erhverv.

Altid fokus på kvalitet

Når du vælger vores maler i Lyngby til din opgave, kan du forvente en troværdig og kompetent sparringspartner og et langtidsholdbart resultat til en konkurrencedygtig pris. Alle opgaver – store som små – er vigtige for os, og vi går altid til malerarbejdet med seriøsitet, passion og fuld fokus på kvalitet.

Har du en opgave til os, så tøv ikke med at kontakte os for at få et gratis oplæg på dit projekt. Vi har base i Bagsværd, men kører til Lyngby og resten af Københavnsområdet samt Nordsjælland.

Vi står altid klar til en uforpligtende snak om dine muligheder på telefon +45 60 15 02 66 eller mail info@jpmalerfirma.dk. Følg også med på vores Facebook.