Maling af trappegelænder

Professionel og pålidelig maler til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland

Få et uforpligtende tilbud – ring eller skriv til os i dag!

Maling af trappegelænder – kvalitetsbevidst og prisvenligt

Søger du kompetent assistance til maling af trappegelænder, så står JP Malerfirma klar til at give det nyt liv.

En ny omgang maling kan virkelig gøre underværker for hjemmets udseende, men det er ikke altid, at man har tiden og evnerne til at give sig i kast med det store arbejde. Her kan en professionel maler, der kan sit håndværk heldigvis hjælpe til et æstetisk og langtidsholdbart resultat, som du kan have glæde af hver eneste dag.

maler-hilleroed
maler-hilleroed

Maling af trappegelænder og andet indvendigt malerarbejde

Hos JP Malerfirma udfører vi alt inden for indvendigt malerarbejde – herunder maling af trappegelænder. Vi har stor ekspertise inden for malerfaget, og vores dedikerede team går til store som små opgaver med professionalisme, passion og fuld fokus på kvalitet og resultat. Det gør vi selvfølgelig helt uden at gå på kompromis med den gode pris.

Udover trappegelændere udfører vi alle maleropgaver både indvendigt og udvendigt hos private og erhverv. Vi maler eksempelvis vinduer, døre, altaner, terrasser, køkkener, butiksfacader og meget andet. Døjer du med skimmelsvamp, behandler og bekæmper vi også det.

Og hvis det er trappegelænderet i en opgang, du har brug for hjælp til at male, så klarer vi selvfølgelig også gerne hele trappeopgangen.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Hos os får du altid en fast pris på opgaven, før vi går i gang. Sådan undgår vi ubehagelige overraskelser. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et konkret tilbud på maling af trappegelænder eller andet. Brug eventuelt vores kontaktformular, ring på +45 60 15 02 66 eller skriv os en mail på info@jpmalerfirma.dk. Så vender vi lynhurtigt tilbage til dig.

Vi kører ud til hele København og Nordsjælland. Du kan følge med i vores arbejde og tilbud på vores Facebook. Derudover kan du herunder se estimater på priser.

BoligtypePriser fra:
1 etageejendom18.700 kr.
2 etageejendom28.700 kr.
3 etageejendom38.700 kr.
4 etageejendom48.700 kr.
5 etageejendom58.700 kr.