Maling af lejlighed pris

Professionel og pålidelig maler til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland

Få et uforpligtende tilbud – ring eller skriv til os i dag!

Malerfirma i København – nye farver og nyt liv

Hos JP Malerfirma får du maling af lejlighed til en god pris samt kompetent vejledning og råd til, hvordan du kan gribe projektet an. Har din bolig brug for et nyt liv, kan det gøre en stor forskel at male det. Ring til os på 60 15 02 66 eller send en mail til info@jpmalerfirma.dk, så finder vi sammen den bedste løsning til dig.

Hvad koster maling af lejlighed?

Maling af lejlighed pris afhænger af størrelsen på lejligheden, samt hvor meget du ønsker at få malet. Nedenfor får du et skema over priserne inklusiv moms, så du kan danne dig et overblik over, hvad det koster. I disse priser er der beregnet både maling af både loft og vægge.

Lejlighedens størrelse:Priser fra:
1-værelses lejlighed4.500 kr.
2-værelses lejlighed9.000 kr.
3-værelses lejlighed12.750 kr.
4-værelses lejlighed15.000 kr.
5-værelses lejlighed19.500 kr.

Priserne er estimater på dine muligheder. Kontakt os for en vurdering af netop din opgave.

Et prisoverslag på 3-4 værelses lejlighed 80-120 kvm af både vægge og lofter spænder mellem 15000-22500 kr. inklusiv moms og materialer. Vi kommer gerne ud og afgiver tilbud og det gør vi med glæde og gratis.

Kan man selv stå for malerarbejdet?

Som udgangspunkt kan man godt selv stå for maling af lejlighed, men det er ofte et projekt, som folk undervurderer. For at få et godt resultat kræver det nemlig, at man har styr på teknikkerne og ved, hvordan man får et flot resultat.

Hvis du gerne selv vil kaste dig ud i projektet, anbefaler vi derfor, at du får vejledning hos en kompetent maler. Hvis du udfylder vores kontaktformular, vender vi tilbage til dig vedrørende vejledning til din forestående opgave.

Maling af lejlighed i hele København og Nordsjælland

Vi tilbyder maling af lejlighed til en god pris i hele København og Nordsjælland. Derudover tilbyder vi også entrepriser som behandling og forbyggelse af skimmelsvamp. Vi tilbyder både malerarbejde for private hjem og erhverv, hvor vi er vant til at samarbejde med professionelle fagfolk som entreprenører eller håndværkere.

Bor du i en lejelejlighed og frygter, at du ikke får penge tilbage fra dit depositum, kan det være en stor fordel at få lavet et erfarent malerarbejde. På den måde forbedres lejlighedens stand samt det visuelle udtryk, som kan betyde, at du får dit depositum tilbage

Grundigt maling af lejlighed til en god pris

Hos JP Malerfirma har vi fokus på at gøre et grundigt og effektivt arbejde, så du kan endnu mere gavn af din bolig. Måske du ønsker at få flotte farver på væggen eller effektmaling, som de seneste år er blevet en meget populær tendens.

Vi sørger altid for at levere et resultat, som skaber tilfredshed hos vores kunder, og vi håber på at kunne hjælpe dig med dit næste projekt. Om du har brug for indvendig eller udvendig maling af lejlighed, eller måske et nyt udtryk til trappeopgangen, står vi altid klar til at hjælpe dig til en god og fair pris.